Om mig

Min baggrund

Mit speciale er at gennemskue og forandre de tanke- og adfærdsmønstre, der fører til overspisning. Jeg har gennemgående erfaring med klienter med tvangsoverspisning (B.E.D), bulimi og som ønsker hjælp til varigt vægttab. Jeg har også erfaring med både brugere og pårørende til spiseforstyrrelser gennem min stilling som daglig leder af rådgivningen i Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser. Derudover har mange års personlig slåskamp med B.E.D og et vægttab på 45 kg lært mig, hvor vigtigt det er at få professionel og pædagogisk støtte, når der skal arbejdes med indgroede vaner, tanker og følelser.

Som uddannet Vanecoach er jeg nysgerrig på, hvordan vi undgår, at negative følelser omkring mad og udseende tager fokus fra de gode ting i livet. Med rod i adfærdspsykologien er det mit mål at hjælpe dig til meningsfulde, ultra-konkrete vaneændringer. Jeg vil give dig redskaber, der motiverer dig til et sundere liv og som giver dig glæde og overskud.

Jeg tror på, at der er lige så mange måder at spise på, som der er mennesker. Igennem min kandidat i Psykologi fra Roskilde Universitet og KU har jeg specialiseret mig i bevidstgørelse af de tanker og følelser, der ofte er indbundet i sundhedsadfærd, og hvordan vi kan udvikle et mere positivt forhold til vores krop og spisevaner.

Jeg læser også i øjeblikket til psykoterapeut, og har i snart ti år arbejdet 1-1 med klienter, der ønsker et sundere liv. Dette har givet mig faglig indsigt i, hvor individuel denne proces kan være. Her har min største force været min evne til at udvise empati og evnen til at formidle sundhedsfagligt stof på en meningsfuld måde for mine klienter.   

Jacob Emil Talleruphuus  (f. 1988)
Uddannelsesmæssige titler: 

Cand.mag. i Psykologi og Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier
VaneCoach v/ Morten Elsøe og Anne Gaardmand
Personlig træner v/ At Work-skolen
Stud. Psykoterapeut ved SEOP – Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi

Bopæl:

Gilleleje i Nordsjælland. Jeg har klinik på Gersonsvej i Hellerup.

Civil status:

Forlovet, far til Otto

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top

Skriv et par ord om dig selv og hvad du godt kunne tænke dig hjælp til - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

X
CONTACT US